Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λειτουργίας του Νηπιαγωγείου μας από την 1η Ιουνίου 2020:

Τα παιδιά θα τα παραλαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί από την πόρτα της αυλής καθώς οι οδηγίες που έχουμε είναι αυστηρές για την ΜΗ είσοδο ατόμων στην αυλή εκτός των παιδιών και των εκπαιδευτικών.Το ίδιο θα γίνεται και κατά την αποχώρηση των παιδιών, θα πρέπει να περιμένετε στην πόρτα της αυλής ώστε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

Η πρωινή προσέλευση είναι  στις 8:15 και θα λειτουργήσει και η πρωινή υποδοχή στις 7:45 για τα παιδιά που πήγαιναν στο ολοήμερο και ήταν στην πρωινή ζώνη. Η αποχώρηση θα είναι στις 13:00.Παρακαλούμε να τηρήσετε την ασφαλή απόσταση μεταξύ σας τόσο  κατά την προσέλευσή σας όσο και στην αποχώρησή σας. 

Στο χώρο των τάξεων φροντίσαμε όσο το δυνατόν να οργανώσουμε το χώρο κατάλληλα έτσι ώστε τα παιδιά σας να είναι ασφαλή. Θα υπάρχουν ατομικά γραφικά είδη(έτοιμα από εμάς) για κάθε παιδί στο ατομικό του συρτάρι: καινούριοι μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβι, ψαλίδι και θα μάθουν ώστε να χρησιμοποιούν αυτά κάθε φορά.Επίσης θα έχουν το ατομικό τους καρεκλάκι και θα κάθονται στην ίδια θέση κάθε φορά, το ίδιο και στην παρεούλα.Στα διαλείμματα θα υπάρχει διαφορετικός χρόνος για κάθε ομάδα και τα προτρέπουμε να κρατούν όσο γίνεται αποστάσεις.

Για το κολατσιό τους θα πρέπει να αποφύγετε φρούτα τα οποία θέλουν καθάρισμα από τη νηπιαγωγό, αλλιώς να είναι καθαρισμένα από εσάς μέσα στο μπολ του(εκτός μπανάνας)

Είναι σημαντικό καθημερινά να ελέγχετε τα παιδιά σας εαν εμφανίσουν οποιαδήποτε συμπτώματα πυρετού , αδιαθεσίας κλπ.και μας ενημερώνετε σχετικά. Εάν έχουν οποιοδήποτε σύμπτωμα ακόμη και  εκτός συμπτωμάτων κορωνοϊού τα παιδιά θα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι τους. 
Σας ευχαριστούμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου